Pohjala Baltic Porter Day 2022

Pohjala Baltic Porter Day 2022

Barrel Project 22.02 - brouwerij T Meuleneind

Barrel Project 22.02 - brouwerij T Meuleneind

Howdo Bier

is een uniek lichtblond bier uit Brabant.
€ 2,49
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
Howdo Beer
  • Koop 6 voor
    € 2,37
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 2,24
    en bespaar 10%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 0872025434517
Merk Howdo
Percentage alcohol 4.9 %
Verpakking Bier Fles
Biersoort Blond
Ideale drink temperatuur
Land van herkomst Nederland
Stad van herkomst Tilburg
Vanaf wanneer op de markt 2022
inhoud 33 cl
geadviseerd glas pint
Geadviseerd eten Aardbeien, Zoet Kaasje, Jong Kaasje, Gegrilde Kip, Gekruid Oosters Eten, Bitterballen, Burger, Pizza, Spareribs
kleur Bleek
Smaakprofiel Fris
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 4
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 4
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 1
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 3

Howdo Beer - 33cl fles

Noord-Brabant is natuurlijk dé provincie van Nederland en misschien wel van de hele wereld!. We zijn de 3e economie van Nederland, hebben high-Tech bedrijven, maar ook een grote trotse boeren gemeenschap. We werken hard maar nemen ook tijd om het leven te vieren. Een Bourgondische levensstijl kan ons dan ook niet ontzegd worden. Het leven is niet voor niets zo goed in het Brabantse land.

Noord-Brabant wordt gevormd door alle karakteristieke dorpen en steden van Oost tot West. Allemaal met een eigen identiteit en soms met een gezonde rivaliteit. Maar we zijn en voelen ons allemaal trotse Brabanders en daarom kan een bier dat alle Brabanders vertegenwoordigt & verbind niet langer ontbreken.

Met gepaste trots introduceren we dan ook het Brabantse HOWDO BEER als ode aan het meest gebruikte Brabantse woord “houdoe”. Een groet die inmiddels in heel Nederland bekend is. Door de Engelse schrijfwijze geven we gelijk de ambitie aan want Howdo Beer moet vanuit Brabant de wereld gaan veroveren. Een tikje ambitieus, maar Philips en ASML zijn ook zo begonnen. En met de hulp van alle Brabanders als ambassadeur kunnen we ons bier tot iedere uithoek van de wereld krijgen.

Een Brabants bier moet natuurlijk het karakter en de ziel van Brabant in zich hebben. Daarom hebben we een toegankelijk en smakelijk bier gebrouwen zonder kapsones. Een bovengistend bier met 5% alcohol waar je niet op hoeft te kauwen, maar die prettig en fris van karakter is. Een bier om met vrienden van te genieten en om samen mee te proosten. Gebotteld in een stoere opvallende 33cl longneckfles.

Kijk op onze social media platformen en wordt vriend van HOWDO BEER. Met de hulp van alle gelijkgestemde Brabanders gaan we samen met een fles in de hand mooie acties houden in alle windstreken van onze provincie en proosten we op onze mooie provincie Noord-Brabant. Howdo!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Howdo Bier
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.