Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Badmintonplanet.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
is een heerlijke West Coast Ale uit het Verenigd Koningkrijk.
Merk | S43 Brewery |
---|---|
Percentage alcohol | 5.2 % |
Verpakking Bier | Blik |
Biersoort | India Pale Ale (IPA) |
Ideale drink temperatuur | 8° |
Land van herkomst | Nederland |
Stad van herkomst | Coxhoe |
Vanaf wanneer op de markt | 2021 |
inhoud | 44 cl |
geadviseerd glas | teku |
Geadviseerd eten | Aardbeien, Mexicaanse Hapjes, Bitterballen |
kleur | Geel |
Smaakprofiel | bitter, Fris |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 5 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 4 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 3 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 7 |
S43 Brewery Jorts - West Coast Pale - 44cl blik
Jorts:
Its summer time, pull on your finest/tightest pair of Jorts, have a sip of this beer and be transported to Venice Beach. Featuring lots of classic American Hops for tonnes of refreshing Citrus and Grapefruit character, plenty of bitterness to keep it sessionable, and a lower ABV to help it along the way. This is our first ever West Coast Pale, so lets hope the sun keeps shining!
S43 Brewery:
In 2012 begonnen, met de nadruk op het ontwikkelen van onze eigen British Style Cask bieren geïnspireerd door het lekkers uit het Country Durham Brew House. Destijds stonden we bekend als Sonnet 43 (geïnspireerd door de Victoriaanse dichter Elizabeth Barrett Browning, geboren en getogen in Coxhoe, County Durham, het dorp dat onze brouwerij thuis noemt). Na drie jaar brouwen hadden we in 2015 de productie jaar op jaar verdubbeld en ons team en assortiment uitgebreid, waaronder de bekroonde Raven en Aurora. Weer drie drukke jaren van het brouwen van onze geliefde Cask Ales en we merkten een verandering in onze smaken. Terwijl we nog steeds vatspecials met een enorme snelheid op de markt brachten, raakten we opgewonden door enkele van de meer hop-voorwaartse smaken vanuit het vasteland van Europa en Amerika. Dit was het moment waarop we in contact kwamen met de Texaan, om de ambachtelijke wijze van de brouwerij te komen ontwikkelen.