Uddelaer witbier

Uddelaer witbier

Peerke Geffens Roggebier - Muifel Brouwerij

Peerke Geffens Roggebier - Muifel Brouwerij

Uddelaer sportbier

is een uniek alcoholarm sportbier uit Ermelo.
Advice Price: € 0,00
€ 1,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Uddelaer sportbier
  • Koop 6 voor
    € 1,69
    en bespaar 15%
  • Koop 12 voor
    € 1,49
    en bespaar 25%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 8716685013755
Merk Uddelaer
Percentage alcohol 0.3 %
Verpakking Bier Blik
Biersoort Alcoholarm
Ideale drink temperatuur
Land van herkomst Nederland
Stad van herkomst Ermelo
Vanaf wanneer op de markt 2020
inhoud 33 cl
geadviseerd glas teku
Geadviseerd eten Aardbeien, Zoet Kaasje, Jong Kaasje, Gekruid Oosters Eten, Walnoten, Zouten Borrelnootjes, Ongezouten Pinda's
kleur Licht Blond
Smaakprofiel Fris, fruitig
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 3
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 2
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 1
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 2

Uddelaer sportbier – alcoholarm - 33cl blik

sportbier:

Uddelaer Peptan® Sportbier lest de dorst, zorgt voor een fris, energiek gevoel en bevordert een snel herstel van vermoeide spieren. Kortom, de ideale vervanger voor frisdranken en zoete sportdrankjes. Proteïne (ook wel bekend als ‘eiwit’), is opgebouwd uit kleinere eenheden genaamd aminozuren. In je lichaam komen 20 verschillende aminozuren voor en deze spelen een rol in allerlei processen. Sommige van die aminozuren kan je lichaam zelf maken, maar voor een aantal aminozuren zul je de ‘ingrediënten’ uit je voedsel moeten halen. Dat zijn de zogenaamde ‘essentiële aminozuren’.

Wanneer je veel sport is het slim wat extra proteïne in te nemen zodat je spierweefsel goed onderhouden kan worden. Hoeveel eiwit je precies nodig hebt verschilt per persoon, en is ook afhankelijk van lengte en leeftijd.

extra energie
Uddelaer Peptan® Sportbier bevat een hoge concentratie van specifieke aminozuren die betrokken zijn bij de energievoorziening en het metabolisme (stofwisseling, aanvoer van bouwstoffen en afvoer van afvalstoffen). Hierdoor kan het drinken van Uddelaer Peptan® Sportbier zorgen voor een verbetering van de prestaties tijdens hevige inspanning.

Voorkomen van blessures
In een grootschalige studie van verschillende atleten die een mix van Peptan®collageen peptiden, BCAA en arginine namen over een periode van twee jaar, werden verminderd pees, band en spierblessures ervaren. Alsook dat de supplementen een gunstige rol spelen bij de preventie van letsels en het herstel van het weefsel.

Spierherstel van inspanning
Een van de processen waarvoor aminozuren belangrijk zijn, is het herstel van spieren. Want wanneer je intensief sport, kunnen spieren beschadigd raken. Lange periodes van inspanning veroorzaken eiwitverlies in de spier als gevolg van oxidatie. Gelukkig kan je lichaam dit zelf goed repareren. Hiervoor heb je aminozuren nodig: dit zijn namelijk een soort ‘bouwstenen’ voor je spieren. Ook heb je koolhydraten nodig om je lichaam genoeg energie te geven de aminozuren naar de juiste plek te brengen.

Bescherming van bindweefsel
Veel populaire sporten, zoals hardlopen en fietsen, omvatten repetitieve, krachtige bewegingen. Deze kunnen resulteren in overmatige belasting van gewrichten en zelfs schade aan het kraakbeen, pezen en banden. Collageen is een lijmvormend eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel in het lichaam van mensen en dieren. Het zorgt voor stevigheid. Onze gewrichten, botten, spieren, haren en nagels bestaan uit collageen. Collageen zorgt daarnaast voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

verbetering van prestaties tijdens inspanning
Peptan collageen peptiden is een pure, geconcentreerde bron van hoogwaardig natuurlijk eiwit. Peptan bestaat uit 20% glycine en 8% arginine, kan de synthese van creatine ondersteunen in het lichaam, waardoor prestaties bij korte hevige inspanningen kunnen worden verbeterd. Creatine is een molecule die kan helpen bij de spiercontractie tijdens perioden van intensieve training, terwijl het ook helpt om ATP-niveaus op peil te houden. De menselijke spierfunctie is afhankelijk van de geproduceerde energie door de afbraak van Adenosinetrifosfaat (ATP) in onze cellen.

Onder controle houden van lichaamsgewicht
Peptan® veroorzaakt een verzadigingseffect en is effectiever dan standaard zuivel-eiwitten. Een studie uit 2009 toonde het verbeterde verzadigende effect van collageen peptiden op mensen, in vergelijking met andere eiwitten. Peptan® (collageen peptiden) is puur proteïne. Wij mogen als Brouwerij De Uddelaer de term ‘High Proteïne’ gebruiken omdat 21,55% van de energie-inhoud van een blikje 330 ml Uddelaer Peptan® Sportbier komt van het ingrediënt Peptan.

Brouwerij de Uddelaer:
Speciaal Bier is anno 2018 een niet meer weg te denken product met een veel belovende toekomst. Brouwerij De Uddelaer gaat mee met deze ontwikkeling en wil daarbij toonaangevend zijn. De brouwerij is in 2015 in Uddel van start gegaan als hobby-brouwerij en heeft zich al snel daarna als micro-brouwerij een positie weten te verwerven in de lokale markt. Vanaf het voorjaar van 2018 wordt in het Koetshuis van Kasteel Staverden gebrouwen met een geheel nieuwe brouwinstallatie. Daarmee wordt per productiegang 20HL bier geproduceerd.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Uddelaer sportbier
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.