Van Moll Opgebokt

Van Moll Opgebokt

Van Moll Gospel - Saison Barrel Aged

Van Moll Gospel - Saison Barrel Aged

Van Moll Ubergebockt

is een heerlijke (zeer) zware bok uit Eindhoven.

Advice Price: € 0,00
€ 3,89
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Van Moll Ubergebockt
  • Koop 6 voor
    € 3,70
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 3,50
    en bespaar 10%
Incl. BTW

Brouwerij Van Moll Ubergebockt - zeer zware bok - 33cl fles

Ubergebockt:
Soms wil je jezelf overtroffen hebben. Of uberdone… Daarom brouwen we bijna het dubbele van ons recept van Opgebokt! onze chocolade dubbelbock.
Een verdomd lekker brouwsel vol met een complexe moutsmaak waaraan we cacaonibs hebben toegevoegd... waarom niet. En ook wat fruitige Amerikaanse hop om er een draai aan te geven. Een hartverwarmend biertje voor de donkere dagen.

Brouwerij Van Moll:
Hoi, wij zijn Van Moll. Gek op bier, daarom brouwen we het. We experimenteren en balanceren, gedurfd, soms ’n tikje gek, maar nooit over het randje. Traditie, kennis en eigenwijsheid met altijd aandacht voor balans. Een vaste core range aan bieren en een wisselend assortiment aan waanzinnige specials. Maar… bier draait volgens ons om veel meer dan een gebalanceerde smaak. Het gaat om het prikkelen van al je zintuigen. Daarom geven we dezelfde aandacht en toewijding die we aan onze bieren geven, ook aan alles wat er buiten het glas gebeurt. Zo voegen we extra ingrediënten toe zoals kunst, muziek, food, film en leuk & leerzaam leesvoer. Om je beleving compleet te maken. Keer op keer. Van Moll boost je bierbeleving.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Van Moll Ubergebockt
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.